tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

En osaa sanoin  kuvailla sitä fiilistä joka mulla tuli viime lauantaina heti kun todistus tuli käteen ja etenkin kun keskiarvo oli reippaasti yli 8 !

Vika kouluviikko kulu Kumpulan siirtopuutarhassa, kiitos Steiner lukion "mukavien" erikois kurssien.

Isosiskon lakkiaisten juhlimisen jälkeen suuntasin kohti Helsinkiä muutaman kaverin kanssa, josta tulin sit myöhemmin illaks Korsoon, josta loppuillaks takas vasta lakitulle siskolle, "ylppäri jatkoille".
Päättärit suju siis tosi hyvin ! Heti päättäreiden jälkeen oon ollut joka päivä menossa ja tulossa joka paikassa, jonka takia tänne blogin puolelle en oo oikeen ehtiny kirjotella yhtikäs mitään.
Suurimman osan oon ajasta kuitenkin käyttäny Kavereilla käydessä, arskaa ottaessa ja ajellessa ympäriinsä.
Eilen tosin loppu skoballa ajeleminen .. Ainakin nyt joksikin aikaa.
Ajoin nimittäin Rusalla päin, kun variaattori tai joku sinne päi alko sanoo "Brumbrumkolinkolin". Pakko se on vissii senkin päästä vähä viettää "kesälomaa" korjaamolle.

Tänään kävin eilisen tavoin viettää iltaa Keravalla päin !

Ehkä suurin syy tähän mun "ei postaamiseen" on kumminkin ollut se, kun ideat alkaa loppua.. NYT JOKAINEN LAITTAA VÄHINTÄÄN YHDEN POSTAUS IDEAN, nii saadaan tää blogi taas elvytettyä henkiinki ! hih kiitos


3 kommenttia:

  1. postaa sun kamerasta/kännykästä?
    kavereista?
    ps. ku sä kirjotit jotai toho postauksee ni miks se teksti on ton kuvan kuvatekstis? jos tajuat mitä tarkotan :D se näyttää mun mielestä iha tyhmältää.. ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoistaa !:)

      Itseasias en oo ees koskaan ajatellu, että kirjotan aina koko "stoorin" kuvatekstin kohalle.. :D Muokkasin sen nyt siit pois ja pyrin laittaa sen toisin täst eteenpäin :)

      Poista
  2. Tee huonepostaus tai sitten semmonen postaus mihin laitat kuvii itestäs vuosien varrelta, et näkee paljo oot muuttunu :):)

    VastaaPoista